ОГОЛОШЕННЯ

про проведення другого засідання конкурсної комісії з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2020 році за рахунок коштів обласного бюджету

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка», Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням 36 сесії обласної Ради 7 скликання від 04 грудня 2018 року № 720, Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації оголошено конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2020 році за рахунок коштів обласного бюджету.

28 січня 2020 року о 15:00 год. відбудеться друге засідання конкурсної комісії з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2020 році за рахунок коштів обласного бюджету, за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 14, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, пресцентр.

За додатковою інформацією звертатись до працівників Департаменту:

Василишина Олена Анатоліївна – заступник начальника управління комунікацій з громадськістю – начальник відділу комунікацій з громадськістю Департаменту;

Швець Олександр Миколайович – головний спеціаліст інформаційно-аналітичного відділу управління комунікацій з громадськістю Департаменту.

Контактний телефон та електронна скринька:

тел.: (0432) 67-25-01, (0432) 67-25-44;

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації