РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

16 січня 2021 року

Вінниця

№ 4

                                                                

                                            ЗАРЕЄСТРОВАНО

                                           у  Центрально-Західному

                                            міжрегіональному управлінні

                                          Міністерства юстиції

                                         (м. Хмельницький)

                                              27 січня 2021 року за № 5/222

 

Про внесення змін до Умов конкурсу

з перевезення пасажирів на міжміських

і приміських автобусних маршрутах 

загального користування, що не

виходять за межі території області

(внутрішньообласні маршрути)

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (із змінами) та від 03 грудня     2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

1. Внести до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), затверджених розпорядженням Голови Вінницької обласної державної адміністрації від 04 жовтня 2016 року № 720, зареєстрованим у Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 10 жовтня 2016 року за № 37/1289 (із змінами), такі зміни:

абзац другий підпункту 13.1. пункту 13 викласти в такій редакції:

«Наявності договору про надання доступу до телеметричних даних  приладів, встановлених на транспортних засобах перевізника з управлінням розвитку транспорту Вінницької обласної державної адміністрації.».

2. Юридичному відділу апарату Вінницької обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

3. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови Вінницької обласної державної адміністрації Олександра ПІЩИКА.

 

 

Голова Вінницької обласної

державної адміністрації     

Сергій БОРЗОВ