РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 вересня 2019 року

Вінниця

№ 716

 

Про  проведення осінніх сільськогосподарських  ярмарків

 

Відповідно до статті 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою забезпечення населення області сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за  цінами виробників:

1. Визначити місцем проведення сільськогосподарських ярмарків з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів щосуботи з 28 вересня по 26 жовтня 2019 року площу, яка прилягає до ТЦ «Plaza Park» по вул. Келецькій, 117-Б у м. Вінниці.

2. Утворити обласний організаційний комітет з підготовки та проведення яр­марків (далі – організаційний комітет) у складі згідно з додатком.

3. Департаментам облдержадміністрації: міжнародного співробітництва та регіонального розвитку (В. Мережко), агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів (М. Ткачук), райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення залучити до участі в ярмарках сільськогоспо-дарські формування, фермерські господарства, суб'єктів господарювання у сфері торгівлі та ресторанного господарства, споживчої кооперації та переробної промисловості.

4. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення вжити заходів щодо насичення споживчого ринку товарами за цінами виробників шляхом проведення в містах і районних центрах області ярмарків із залученням сільськогосподарських товаровиробників, переробних підприємств та інших суб’єктів господарювання.

5. Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області (Ю. Педос) забезпечити у місцях проведення ярмарків охорону громадського порядку.

6. Управлінню патрульної поліції у м. Вінниці Департаменту патрульної поліції Національної поліції України (Р. Усеінов) забезпечити у місцях проведення ярмарків додержання правил дорожнього руху.

7. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (С. Василюк) забезпечити інфор­мування населення про проведення ярмарків через місцеві засоби масової інформації.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Валерій КОРОВІЙ

 

                                      Додаток

                                                                        до розпорядження голови

                                                                                облдержадміністрації

18 вересня 2019 року № 716

 

С К Л А Д

обласного організаційного комітету з підготовки та проведення ярмарків

 

МЕРЕЖКО

Володимир Миколайович

директор Департаменту міжнародного співро-бітництва та регіонального розвитку облдерж-адміністрації, голова організаційного  комі-тету

КУЛЯВЕЦЬ

Вєга Габдрахимівна

заступник директора – начальник  управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадмі-ністрації, заступник голови організаційного комітету

ГОЛОВЧЕНКО

Василь Юрійович

заступник начальника управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків – начальник відділу внутрішньої торгівлі, сфери послуг та нормованого забезпечення Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадмі-ністрації, секретар організаційного комітету

ВАСИЛЮК

Світлана Михайлівна

директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

ПЕДОС

Юрій Володимирович

начальник Головного управління Національ-ної поліції у Вінницькій області (за згодою)

ПОДОЛЯН

Василь Васильович

голова правління Вінницької обласної спілки споживчих товариств (за згодою)

ПРОЦЕНКО

Лариса Миколаївна

менеджер з регіонального розвитку ТЦ «Plaza Park» (за згодою)

СИДОРУК

Григорій Павлович

начальник Головного управління Держпрод-споживслужби у Вінницькій області (за згодою)

ТИМОЩУК

Сергій Володимирович

заступник Вінницького міського голови                      (за згодою)

ТКАЧУК
Микола Федорович

директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації

УСЕІНОВ

Редван Серверович

начальник Управління патрульної поліції у             м. Вінниці Департаменту патрульної поліції Національної поліції України (за згодою)

ШЕЛОУМОВА

Тетяна Серафимівна

заступник начальника відділу торгівельного, побутового обслуговування та ресторанного господарства департаменту адміністративних послуг  Вінницької міської ради (за згодою)

  

Директор Департаменту

міжнародного співробітництва

та регіонального розвитку

облдержадміністрації

Володимир МЕРЕЖКО