Малюки з великою цікавістю спостерігали за всіма подіями захоплюючих історій, які відбувалися на сцені в теплій, доброзичливій атмосфері. Діти отримали велике задоволення від перегляду театрального дійства та з нетерпінням чекатимуть можливість завітати на виставу знову. 

Заходи для дітей вказаної категорії громадян проводяться за ініціативи відділу допомоги учасників антитерористичної операції Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації з метою сімейного психологічного розвантаження та популяризації сімейного дозвілля серед учасників АТО, а також членів їх сімей, в рамках виконання Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 №123. 


Починаючи з 17 лютого 2018 року кожні вихідні Вінницький академічний обласний театр ляльок «Золотий ключик» виділяє 6 місць для дітей учасників антитерористичної операції, в тому числі, дітей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції.