Дитячий театр «Арлекін» (що знаходиться за адресою м.Вінниця, проспект Коцюбинського, 43 "Сенсей") вже вп’яте приймає у себе діток учасників антитерористичної операції. В стінах театру розмістилися театр пародій, шоу-балет і народний ансамбль «Троїсті музики». В репертуар входять різні розважальні шоу для дітей і дорослих.
Захід проведено з метою розвитку та популяризації сімейного дозвілля серед учасників АТО, а також членів їх сімей, що сприяє їх психологічному розвантаженню, в рамках виконання Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 №123.
Діти - це наше майбутнє і займатись їх вихованням потрібно з дитинства, прививати взаємодопомогу та взаємоповагу до ближнього. Проводячи виховні семінари в ігровій формі та відвідуючи театральні вистави ми виховуємо з них добрих, обізнаних, доброзичливих маленьких громадян, які в майбутньому зможуть захистити себе тавиховати дітей впевнених в собі, успішних, які залюбки будуть допомагати ближньому. Театр – це, в першу чергу, гра, а гра має першорядне значення для гармонійного розвитку дитини.