Сьогодні директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна (Natalia Zabolotna), колектив Департаменту та голова громадської організації «ВА Асоціація ветеранів, інвалідів війни та волонтерів АТО» Гуменний Леонід відвідали батьків, які 7 травня розпочали оздоровлення в санаторії. Під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю в організації різного роду заходів для батьків загиблих та домовились про поїздку у м.Вінницю в театр та на фонтан під час їхнього перебування в санаторії.
«Наш проект по оздоровленню батьків загиблих хлопців за відгуками видався дуже вдалим. Ми ставили за мету не тільки забезпечити їхнє оздоровлення, відновлення здоров’я та психологічну реабілітацію, а й, в першу чергу, створити затишну, домашню і духовну атмосферу перебування. Відпочинок здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету.», - розповіла Наталя Заболотна (Natalia Zabolotna) .
Під час зустрічі, вона висловила слова вдячності батькам від імені очільника Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій
та від себе особисто: «Ваші сини віддали найцінніше – своє життя заради того, аби ми могли кожного дня бачити мирне небо над нашими головами, жити у спокої та мати надію на завтрашній день! Низький уклін Вам за Ваших синів, за Вашу силу, віру та незламний дух».
На завершення гостин усіх батьків привітали з прийдешніми святами та подарували корисні медові подарунки (виготовлені власноруч сім’єю учасника бойових дій Сергія Бондаренка) від громадської організації «ВА Асоціація ветеранів, інвалідів війни та волонтерів АТО».