Сьогодні відбулася чергова подорож до дитячого розважального центру. В заході взяли участь 46 дітлахів із Барського, Вінницького районів та міста Вінниця. 
«Кідландія» - це дитяча країна професій поблизу м.Київ - наймасштабніший інтерактивний розважальний парк для дітей в Україні. На території "Кідландії" відтворено справжнє місто з його магазинами, аптеками, перукарнями, пожежною дільницею, відділенням поліції, детективним агентством, школою творчості та багато іншого. Діти учасників бойових дій та членів сімей загиблих із великим задоволенням приміряють на себе ті чи інші професії (близько 100 професій).
У процесі гри, випробовуючи на собі різні спеціальності, діти заробляють кошти, які називаються ланди (LD) і випускаються номіналом 1, 5, 10 і 20. Ланди зберігаються в Банку й дійсні на всій території дитячого міста, в подальшому їх можна витрачати на розваги, сувеніри чи іграшки.
За дітьми постійно слідкують супроводжуючі, адміністратори та аніматори. Оператори ігрових станцій проводять інструктаж по техніці безпеки та підказують, як правильно поводитися на тій чи іншій локації.
Дітки після повернення додому сповнені вражень та мрій якнайшвидше стати дорослими для того, щоб по-справжньому ходити на роботу та заробляти гроші, як їхні батьки. Маленькі відвідувачі ще довго із захопленням згадуватимуть феєричний день проведений у Кідландії!
Завершальна подорож планується 12 грудня.