«Кідландія» - це дитяче місто професій у м.Київ - наймасштабніший інтерактивний розважальний центр для дітей в Україні. Тут діти зможуть відчути себе дорослими, затребуваними і самостійними, а також проявити свої здібності і таланти.
У «Кідляндії» діти учасників бойових дій та членів сімей загиблих мають можливість ознайомитись з різними видами діяльності, приміряти на себе близько 100 спеціальностей та відчути себе зовсім дорослими. Дітки не лише відвідають парк розваг, але й одержать нові знання та вміння, розвинуть свої здібності, проявлять творчі таланти та навчаться правильно поводитись у різних ситуаціях, які трапляються у нашому повсякденному житті.
У процесі гри, випробовуючи на собі різні професії, діти заробляють кошти, які можуть в подальшому витрачати на розваги, сувеніри чи іграшки, і в той же час, вчаться правильно приймати фінансові рішення.
Діти опиняться у справжньому місті, де саме вони є його основою, де маленькі пожежники поспішають на виклик, де поліцейські патрулюють вулиці, а лікарі та медсестри мчать на швидкій. Невимушена атмосфера сприятиме розкриттю навіть найсором’язливіших та найменших діток, які досить швидко зможуть знайти спільну мову та нових друзів.
Поруч з дітьми завжди знаходитимуться дорослі: супроводжуючі, адміністратори, аніматори або ж оператори ігрових станцій, які підтримуватимуть діток та нададуть їм усю необхідну інформацію.
Діткам забезпечені яскраві емоції та готовність до нових звершень.
Надалі планується ще дві аналогічні поїздки.