23 листопада 2022 року розпочалось публічне громадське обговорення проєкту наказу Начальника обласної військової адміністрації «Про затвердження орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю у 2023 році».

 

Місце проведення: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації (м. Вінниця,  вул. Театральна, 14, 4 поверх, пресцентр).

Окрім того, пропозиції та зауваження до проєкту наказу в ході проведення публічного громадського обговорення приймаються на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 8 грудня 2022 року.

 

Відповідальні за захід: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

 

Контактна особа: ВАСИЛИШИНА Олена Анатоліївна – заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації (тел.: (0432) 67-25-01).

 

Проєкт наказу Начальника обласної військової адміністрації «Про затвердження орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю у 2023 році» додається.

Проєкт наказу.docx

Додаток.docx