04 жовтня 2021 року Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації розпочинає публічне громадське обговорення проєкту розпорядження Голови обласної державної адміністрації «Про затвердження регіонального плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року».

 

Місце проведення: пропозиції та зауваження до проєкту розпорядження приймаються на електронну адресу Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Відповідальні за захід: Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

 

Контактна особа: Комісарчук Майя Іллівна – начальник управління розвитку соціальних послуг та взаємодії з ОТГ Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації (тел.: (0432) 32-72-36).

 

Проєкт розпорядження Голови обласної державної адміністрації «Про затвердження регіонального плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року» додається.

План заходів

Проєкт розпорядження