Святкове Богослужіння очолив митрополит Вінницький і Барський Симеон, якому співслужило духовенство Вінницької єпархії.

Керівник області побажав павлівчанам миру, здоров’я міцного та великої віри в силу Божу і в Його промисел, а також подарував храму ікону Божої Матері «Всім скорботнім радість». Другий храм, який будується на даний час в селі, зводиться на честь цієї ікони.

«З болем в душі переживали ми всі з вами останні жахливі події. Разом прикладено чимало зусиль задля того, щоб як найшвидше локалізувати надзвичайну ситуацію, яка склалася в районі та допомогти жителям повернутися до звичного життя. Щоби подібне лихо ніколи не повторилося, щоби ви всі були захищені від горя і бід щирим серцем дарую вам ікону Божої Матері «Всім скорботнім радість», яка спільно з покровителем храму святим Іоаном Богословом стануть великою силою на захист села і всіх тих хто тут проживає» - у своєму вітальному слові зазначив Валерій Коровій.

Очільник області поцікавився у місцевих жителів, як проводяться ремонтні та відбудовчі роботи у постраждалих будинках та запевнив, що всі проблеми будуть вирішуватися спільно, ніхто не залишиться на одинці з бідою.