Аби розділити з вірянами  Різдвяну радість Ігор Салецький спільно з заступником голови обласної Ради Михайлом Кременюком та Генеральним Консулом Республіки Польща у Вінниці Даміаном Цярціньскі відвідали найбільші костели м Вінниці, зокрема: Пресвятої Діви Марії Ангельської (вул. Соборна), Святого Духа (мікрорайон «Вишенька»), Святого Франциска (вул. Добролюбова).

Це величне свято є основою нашого життя. В цей день людські серця переповнюються духовною радістю, теплом та миром, кожна оселя зігрівається дивовижним світлом Божої любові!- наголосив  у вітальному слові Ігор Салецький.- Нехай же Різдво Христове, що знаменує собою торжество ідеалів любові, миру і добра, надихає вас на нове подвижництво в благородній справі відродження віри, звеличення Церкви, розбудови нашої держави.

 Гості взяли участь у святкових месах, зокрема інтернаціональній Месі костелу Пресвятої Діви Марії Ангельської. Так як храм відвідують іноземні студенти, Богослужіння традиційно в святкові дні здійснюється трьома мовами – англійською, французькою і польською.

Окрім того, особливе Богослужіння відбулося і в костелі Святого Духа, адже очолив його єпископ-помічник Кам’янець-Подільської дієцезії РКЦ Радослав Змітрович.

Настоятелі парафій подякували гостям за візит, наголосивши при цьому, що у місті Вінниці представники влади традиційно розділяють святкування найголовніших свят із віруючими.

Ігор Салецький від імені голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія вручив настоятелям костелів неперевершені композиції  білих троянд.