Ігор Салецький подякував за гарну співпрацю національних спільнот з управлінням та підкреслив важливість їх діяльності у суспільному житті нашого міста та області загалом.  Завдяки вашій активній роботі та громадянській позиції Вінницька область утвердилася як регіон з високим рівнем толерантності і міжнаціональної взаємоповаги. Ми і надалі маємо докладати зусилля і розвивати прекрасну розмаїту багатонаціональну Вінниччину.

Заступник начальника управління Алла Ратинська наголосила про заходи, які мають відбутись до кінця року та запропонувала розпочати формувати їх перелік на 2019 рік для подальшого обґрунтування та включення їх до плану Програми підтримки діяльності національно-культурних товариств області та забезпечення міжконфесійної злагоди і духовно-морального розвитку Вінниччини на період 2016-2020 роки.

Особливий акцент зустрічі був присвячений питанню щодо випуску бюлетеню про життя та діяльність національно-культурних товариств області, в якому буде представлено всю широку національну палітру Вінниччини.

На завершення робочої наради, обговорено організаційні деталі поїздки єврейських спільнот до м. Києва на відзначення річниці Бабиного Яру, адже за словами І.Салецького, - Увічнення трагічних сторінок народу  і збереження його пам’яті є надзвичайно важливим для нашого майбутнього.