Вельмишановна грузинська діапора вінниччини
та члени Вінницького обласного грузинського товариства
«Арго»!

    Щиро вітаємо наших грузинських друзів в Україні і в їхній особі – весь народ славної Грузії з Днем Незалежності! 

   27-ма річниця незалежності Грузії — національна подія, яка відображає здатність грузинів протистояти новим викликам і труднощам, здобуваючи перемогу власною волею в досягненні свободи та незалежності.

    В цей день героїчні зусилля грузинського народу на шляху до відновлення своєї свободи і незалежності стали точкою відліку та початком розвитку нової європейської держави.

    Для нас, як і для всього світу, це стало прикладом незламності духу та героїзму. І вже сьогодні ми вітаємо не тільки європейську державу, але й свого доброго та близького сусіда та друга.

    Впродовж століть наші народи єднає щира і сердечна дружба. У часи важких випробувань, наші народи завжди відчували дружнє плече підтримки одне одного.

   Водночас, ми з високою повагою спостерігаємо за досягненнями вагомих результатів у реалізації демократичних перетворень і структурних реформ у Грузії, яке стало запорукою зміцнення її авторитету на міжнародній арені.

  Тож, вітаючи грузинський народ з Днем Незалежності, щиро бажаймо йому свободи, перемоги демократії, процвітання і миру на рідній землі!

    І головне знайте, що поруч з Вами – і в щасливі дні, і в дні важких випробувань – завжди будуть Ваші брати – українці!

 

Начальник управління у справах національностей

та релігій облдержадміністрації

Ігор САЛЕЦЬКИЙ