В ході візиту він відвідав Батумський «Будинок дружби», який включає в себе 10 національних діаспор, в тому числі і українську та зустрівся з директором закладу Наталією Мирошниченко, яка Указом Президента Грузії в 2012 році була нагороджена Орденом Честі за зміцнення дружби між українським і грузинським народами.

Під час зустрічі було обговорено актуальні питання підтримки грузинської спільноти на Вінниччині, а також досвід Вінницької області у налагодженні співпраці із закордонними українцями в інших країнах.

Зокрема, М.Нарсією зазначено, що незважаючи на те, що співпраця між Україною та Грузією розпочата лише у 1992 році, на сьогодні українсько-грузинські відносини розвиваються відповідно до потреб і можливостей двох країн. Адже, протягом вже багатьох століть наші народи з’єднані мостами дружніх стосунків і братерства та мають багато спільного в історичній долі. Тож, на даний час відносини між державами характеризуються високим ступенем довіри. За останні роки Вінницька область зробила багато кроків, аби стати ближчим до грузинського народу, оскільки наші народи ментально близькі. І саме тому, налагодження співпраці є досить перспективним питанням для нас. Крім того, ним інформовано про свій досвід  у наданні правових послуг представникам грузинської діаспори в Україні.

В свою чергу Наталія Мирошниченко зазначила, що українці, які проживають на території Грузії, не втратили зв`язків з історичною Батьківщиною та зберегли власну самобутність. На даний час у Батумі проживає понад 1500 українців, більше 700 з них в нашій діаспорі. Ми працюємо з 2005 року на благодійному, громадському рівні. У нас проходить багато спільних заходів з усіма діаспорами, які працюють в Батумі, але хочу підкреслити, що абсолютно всі заходи в «Будинку дружби», проводяться в діалозі двох братніх культур українського і грузинського народу. Також, на даний час у Грузії вивчають українську мову не тільки етнічні українці, а й молодь різних національностей. Зацікавленість у вивченні мови в грузинському суспільстві зростає, що зумовлено поширенням реалізації спільних проектів між двома країнами. Значна кількість студентів мають бажання  закінчувати магістратуру  і проходити стажування в Україні.

Сторони обговорили проблемні питання та шляхи поглиблення двостороннього співробітництва у  культурній, освітній, інформаційній та інших сферах життя.