Також, великою честю для колективу став спільний виступ з польським хором «Domino Cantes» в Посольстві  Речі Посполитої Польщі у Королівстві Бельгії в присутності Посла Польщі - Артура Ожеховського та Посла України - Миколи Точицького. Незабутнім був й спільний музичний супровід святої служби у костелі отців Домініканців.

Крім того, польські друзі-хористи з Бельгії, у яких проживали вокалістки з Вінниці, організували цікаві екскурсії по Брюсселю та середньовічній Брюгії, візит до Європейського Парламенту, Генерального Консульства України та Посольства Польщі. Також, вінничанкам пощастило побувати на урочистому концерті з нагоди Світового Дня Полонії та Прапора Польщі, який був організований Посольством РП для бельгійської полонії.

Творча подорож вокального ансамблю «Срібні голоси» стала можливою завдяки фінансовій підтримці Посла Польщі у Європейському Парламенті Міхала Боні, Генерального Консульства РП у Вінниці, управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації та польським друзям у Брюсселі.