Програма «LOCAL ROAD» передбачає акумулювання масиву інформації про проєкти, що реалізуються в рамках Національної програми «Велике будівництво». А саме: картографічні локації проєктів з відновлення та ремонту місцевих доріг, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, описи видів робіт по кожному з проєктів, інформація про тендерні закупівлі, підрядника, хід виконання робіт з відповідним фотобанком, фінансові показники освоєння фінансових ресурсів та результати реалізації проєкту та ін.

Захід проведено представниками Офісу Президента України та Державного агентства автомобільних доріг у Вінницькій області для розгляду питань правильності внесення даних до зазначеної системи та організації процесу наповнення масиву даних.

Програма «LOCAL ROAD» є єдиною на сьогодні платформою для побудови інформаційно-аналітичних, звітних та моніторингових даних реалізації проєктів на дорогах місцевого значення та вулично-дорожній мережі населених пунктів, що реалізуються за рахунок коштів державного дорожнього фонду.