Шановні працівники природоохоронної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього Дня охорони навколишнього природного середовища! Ідея цього свята покликана привернути увагу світової громадськості до проблем довкілля й підкреслює гостру необхідність кардинальних змін у відношенні людини до природних ресурсів.

Всесвітній день охорони навколишнього природного середовища ще раз переконує: основною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є екологічно небайдужа громадськість. Тому всі ми маємо усвідомити, що велика й відповідальна справа охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів – це наша спільна турбота і наше спільне майбутнє. Цього дня ми не лише працюємо на користь, але й всіляко пропагуємо ідею захисту та раціонального використання природних ресурсів – що є запорукою майбутнього нашої держави.

Дозвольте висловити вдячність усім шанувальникам природи, представникам громадських екологічних організацій, працівникам та ветеранам природоохоронної галузі за сумлінну працю і непохитну позицію у відстоюванні екологічних пріоритетів громади. Ваш високий професіоналізм, глибоке почуття обов’язку перед довкіллям і моральна відповідальність перед жителями Вінниці та області дають гарний приклад для наслідування, сприяють екологічному вихованню молоді.

В цей день слів подяки заслуговують не лише працівники природо-охоронної галузі, але й робітники та службовці багатьох дотичних професій, а також усі ті, хто власною працею та звитягою на користь довкілля допомагає державі вирішувати екологічні проблеми, втілювати в життя ідеї сталого розвитку.
Бажаю всім природоохоронцям та природолюбам подальших успіхів у збереженні і поліпшенні довкілля рідного краю, святкового настрою, мирного неба, чистого довкілля, міцного здоров'я, достатку та родинного затишку!

 

З повагою

Начальник управління розвитку
територій та інфраструктури
обласної державної адміністрації                                                                                                                                                           

                      Марія ЗОНОВА