Головою Вінницької обласної державної адміністрації Сергієм Борзовим ініційовано створення проєкту «Онлайн-платформа «Вінниччина – дітям!», основною метою якої стало забезпечення доступу батьків Вінницької області до інформації про існуючу мережу установ та закладів у сфері дошкільної та позашкільної освіти, культури та спорту для змістовного розвитку дитини у позаурочний час.

На платформі кожний бажаючий матиме змогу підібрати гурток та курс для своєї дитини, на сторінці яких буде розміщуватись уся необхідна для батьків або дитини інформація про наповненість змісту роботи.

Сучасний дизайн та легкий в користуванні функціонал забезпечить користувачів усієї необхідною інформацією. В той же час платформа дасть можливість поширити інформацію про свою діяльність керівникам гуртків, клубів тощо.

Для наповнення платформи актуальною інформацією зацікавленим керівникам існуючих гуртків, клубів, закладів, установ у сфері дошкільної та позашкільної освіти, культури та спорту Вінницької області пропонуємо за посиланням http://surl.li/sagv заповнити анкети на клубні формування.