Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»  відбудеться  8-10 жовтня 2020 року у місті Івано-Франківськ.

Метою Форуму є визначення в Україні проблем та шляхів подолання критичної ситуації у сфері поводження з побутовими та промисловими відходами на регіональному рівні, впровадження природоохоронних ініціатив та проектів, сприяння залученню інвестицій у сферу перероблення відходів, реалізація екологічно дружніх, ресурсо- та енергоефективних технологій в усіх секторах економіки, розроблення рекомендацій для комплексного розв’язання проблем у сфері поводження з промисловими відходами, зокрема й небезпечними, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу, формування нормативно-правової бази у сфері поводження з відходами, налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва, збереження довкілля, впровадження засад збалансованого розвитку в Україні.

Програма заходу

 

Для оформлення участі у заходах форуму, необхідно до 2 жовтня 2020 року надіслати на адресу Оргкомітету Форуму:

1. Для учасників, які у серпні вже надсилали заповнені реєстраційні форми і були зареєстровані, просимо надіслати Анкету-підтвердження участі  на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

2. Для тих, хто з різних причин не надсилав раніше заявку, необхідно заповнити Реєстраційну форму і надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57 (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, актова зала)

Вхід на територію Університету буде відбуватися виключно за списками зареєстрованих учасників. Оргкомітет за необхідності забезпечує всіх учасників захисними масками та проводить температурний скринінг.