ОГОЛОШЕННЯ

 Оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Регіонального плану управління відходами Вінницької області на період до 2030 року

 

    Вінницькою обласною державною адміністрацією в особі управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації оприлюднюється проєкт документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку Регіонального плану управління відходами Вінницької області на період до 2030 року.

      Зауваження і пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку та Регіонального плану управління відходами Вінницької області на період до 2030 року подаються до Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації: 21021, м. Вінниця, вул. В. Порика, буд. 29, тел. (0432)-43-74-08, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

        При наданні пропозицій та зауважень електронною поштою прохання окремо повідомити про це за телефоном (0432)-43-74-08.

     Відповідальна особа – Зонова Марія Володимирівна. Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває з 15 липня 2020 року по 13 серпня 2020 року включно.

 

         Додатки до оголошення:

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Регіональний план управління відходами Вінницької області на період до 2030 року на 1 арк.

Регіональний план управління відходами Вінницької області на період до 2030 року на 566 арк.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Регіонального плану управління відходами Вінницької області на період до 2030 року на 103 арк.