Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 02.03.2020 № 164 в Вінницькому та Жмеринському обласних центрах соціально-психологічної реабілітації  дітей, які підпорядковані службі у справах дітей облдержадміністрації, організовано та проведено заходи в рамках щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля!».

У Вінницькому обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей (директор - Кузь Олександр Іванович) впорядковано територію садово-паркової зони, квітників.  Здійсненно підживлення та полив молодого саду. Висаджено 20 кущів смородини.

  В рамках оголошеної у Центрі внутрішньої акції «Трудовий десант»  вихованці закладу залучалися до суспільно-корисної праці: підмітання доріжок, впорядкування спортивного майданчика, полив кущів, догляд за  трояндами на території переднього двору, благоустрій дитячого ігрового майданчика.

У Жмеринському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей (директор – Репінський Павло Володимирович) організовано:

– висадження дерев, кущів, квітів;

– прибирання території ігрового майданчика, прилеглої території.

Вихователями Центрів проведено бесіди з дітьми «Планета Земля - в небезпеці!»; інформаційний вісник «Планета наш будинок, наведемо порядок в ньому!». 

В умовах запроваджених карантинних заходів з метою недопущення поширення коронавірусної хвороби робота з благоустрою проводилась з дотриманням передбачених обмежень та санітарно-гігієнічних норм та правил.