Власні будинки та квартили отримали: Ставратій Руслан Олександрович, 2001 року народження, Чорнобай Ольга Олександрівна, 2000 року народження,  -  по квартирі в Чечельницькому районі,  Олійник Надія Сергіївна, 1996 року народження, та її брат Красільник Віктор Сергійович, 1998 року народження - будинок з прсадибною земельною ділянкою та господарськими спорудами в с.Широка Гребля, Хмільницький район, Горбатюк Марія Петрівна, 1998 року народження, та її брат Горбатюк Михайло Петрович, 2000 року народження - будинок на 2 входи с земельною ділянкою та господарськими спорудами в с.Соколова, Хмільницький район.

  Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, який особисто вручив символічні ключі Віктору Красільніку з Хмільницького району, зазначив: 

  «Я маю сьогодні почесну місію  вручити  ключі ще від одного будинку  у селі Соколова – для 2 осіб з числа дітей-сиріт: Марії та Михайлуале я не можу вручити ключі особисто власникам,  оскільки сталося диво і Марія сьогодні вночі, напередодні Св. Миколая народила дівчинку – Мирославу! Тож для неї і її чоловіка 19 грудня буде подвійним святом. Ми обов’язково сьогодні відвідаємо їхню нову оселю і залишимо для них подарунки від Миколая».

   Варто зазначити, що забезпечення власним житлом дітей цієї пільгової категорії є важливим пріорітетом перспективи розвитку Вінниччини. Обласною комісією прийнято рішення щодо розподілу субвенції з державного бюджету для районних, міських бюджетів та бюджетів ОТГ для придбання 3 будинків для функціонування 3 дитячих будинків сімейного типу, що призведе до зменшення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуватимуться в інтернатних закладах. 

   «Вперше за 27 років незалежної України, завдяки підтримці Уряду, були виділені кошти з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла дітям-сиротам. У 2018 році 33 будинки у Вінницькій області були закуплені за кошти цієї субвенції. З них – три будинки сімейного типу. Всього було використано більше 17 мільйонів гривень. На наступний рік для Вінниччини  заплановано більше 28 мільйонів гривень на ці цілі»,- підсумував Олександр Крученюк.