Заслухавши та обговоривши виступ начальника служби у справах дітей Дорош Тетяни, інформації  працівників служби у справах дітей обласної держадміністрації Йосипчук О.Л., Багрій Т.П., Дудар І.В. щодо розгляду вищезазначеного питання, виступи членів колегії,  начальників служб у справах дітей, колегія  ухвалила рішення.

   Одними з пунктів прийнятого рішення є:

    У разі виявлення випадків  жорстокого поводження з дітьми та здійснення насильства над ними повідомляти органи місцевого самоврядування про необхідність виявлення та інформування служб у справах дітей стосовно дітей, щодо яких існує загроза жорстокого поводження, або які потерпіли від насильства.

    Щомісяця проводити оперативну звірку відповідної інформації щодо дітей, які постраждали від насильства, з територіальними підрозділами ГУНП у Вінницькій області; міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управліннями праці та соціального захисту населення.

    Виносити на розгляд Комісії з питань захисту прав дитини питання щодо запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності, попередження жорстокого поводження з дітьми.