Тетяна Дорош взяла участь у засіданні районної комісії з питань захисту прав дитини, на якій обговорювався ряд питань, зокрема щодо доцільністі позбавлення батьківських прав батька дитини, роботи щодо попередження правопорушень та злочинів серед неповнолітніх на території Погребищенського району у І кварталі 2018 року, захисту трудових прав дітей.

   Також Тетяна Дорош разом з головою районної державної  адміністрації  Іваном  Вінником та  начальником  служби  у  справах  дітей Погребищенської райдержадміністрації Лесею Гарнагою відвідали дитячий будинок сімейного типу Бублія Б.Л. та Бублій С.В., для якого у грудні 2017 року місцевим бюджетом за кошти субвенції з державного бюджету придбано житловий об‘єкт. В дитячому будинку виховується на даний час 6 прийомних дітей.

    В цей час головні спеціалісти відділу усиновлення та сімейних форм виховання служби у справах дітей облдержадміністрації Багрій Т.П. та Боднар Т.В. провели моніторинг роботи служби у справах дітей Погребищенської райдержадміністрації з питань діяльності прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу на території району та роботи Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Діти".