ПРОЕКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Про затвердження Тарифів

на платні послуги, що надаються

комунальним закладом «Вінницька

обласна психоневрологічна лікарня

ім. акад. О. І. Ющенка»

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів Україні від 25 грудня 1996 року №1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами), наказів Міністерства охорони здоров’я  України від 23 лютого 2005 року № 81 «Про затвердження Переліку спеціальностей та строки навчання в інтернатурі випускників медичних і фармацевтичних вищих навчальних закладів, медичних факультетів університетів» (із змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 березня 2005 року за № 291/10571, Міністерства освіти України від 08 квітня 1993 року № 93 «Про затвердження Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 квітня 1993 року за № 35:

 1. Затвердити Тарифи на платні послуги, що надаються комунальним закладом «Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. акад. О. І. Ющенка», що додаються.

 2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 24 квітня 2017 року № 284 «Про затвердження Тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом  «Вінницька обласна психоневрологічна лікарня імені академіка О. І. Ющенка»», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 19 травня 2017 року за № 64//1402.   

 3. Юридичному відділу апарату облдержадміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію Головному територіальному управлінню юстиції у Вінницькій області.

 4. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування у місцевих засобах масової інформації.

 5. Контроль за виконанням  цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації А. Гижка.

 

Голова обласної державної           

адміністрації                                                                                   

 В. КОРОВІЙ

 

Тарифи