РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22 лютого 2022 року

Вінниця

     № 77

 

 

Про визначення переможця конкурсу

на зайняття посади державної  служби  

категорії «Б» директора Департаменту  з питань

оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії

з правоохоронними органами Вінницької обласної

державної адміністрації

 

 

Відповідно до статті 28 Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами і доповненнями), пропозиції конкурсної комісії з проведення конкурсу  на зайняття вакантних посад керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації зі статусом юридичної особи публічного права та за результатами проведеної співбесіди з метою визначення суб’єктом призначення переможця конкурсу:

1. Визначити переможцем конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «Б» – директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Вінницької обласної державної адміністрації ЗУБЧИКА Богдана Васильовича.

2. Відділу з питань персоналу апарату обласної державної адміністрації забезпечити оприлюднення інформації про переможця конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби та на офіційному вебсайті обласної державної адміністрації.

Підстава: розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 04 лютого 2022 року № 45 «Про оголошення конкурсу на зайняття посади  державної служби категорії «Б» – директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами  державної адміністрації», витяг з протоколу    № 7 від 17 лютого 2022 року засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби керівників структурних підрозділів облдержадміністрації зі статусом юридичної особи публічного права.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                            

Сергій  БОРЗОВ