РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

01 грудня 2021 року

Вінниця

     № 848

 

 Про внесення змін до розпорядження

Голови обласної державної адміністрації

від 11 жовтня 2021 № 738

 

 Відповідно до пункту 9 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 6 Закону України «Про Національну програму інформатизації», Закону України «Про Концепцію Національної програми інформатизації», постанов Кабінету Міністрів України від 31 серпня 1998 року № 1352 «Про затвердження Положення про формування та виконання Національної програми інформатизації», від 12 квітня 2000 року № 644 «Про затвердження Порядку формування та виконання регіональної програми і проекту інформатизації»:   

  1. Унести до розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 11 жовтня 2021 року № 738 «Про створення науково-технічної ради з питань формування та виконання програми інформатизації Вінницької області» такі зміни: 

Увести до складу науково-технічної ради з питань формування та виконання програми інформатизації Вінницької області Радзіковську Дарію Миколаївну – експерта Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» у Вінницькій області (за згодою) вивівши з цього складу Іщука Євгена Миколайовича. 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 Голова обласної державної

адміністрації                                                               

             Сергій БОРЗОВ