РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

01 листопада 2021 року

Вінниця

     № 775

 

 Про скасування деяких

розпоряджень голови Вінницької

районної державної адміністрації

 

 Відповідно до частини першої та третьої статті 33, частини третьої статті 43 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», враховуючи звіт про результати перевірки стану виконавської дисципліни у Вінницькій обласній державній адміністрації та окремих районних державних адміністраціях Вінницької області від 19 жовтня 2021 року: 

  1. Скасувати як такі, що суперечать положенням частини другої статті 19 Конституції України, частини третьої статті 122 Земельного кодексу України, розпорядження голови Вінницької районної державної адміністрації від 13 травня 2020 року № 113 «Про укладання додаткової угоди про поновлення договору оренди землі від 30 жовтня 2009 року з приватним акціонерним товариством «Київстар» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Лука-Мелешківської сільської ради (Лука-Мелешківська об’єднана територіальна громада с. Іванівка), за межами населеного пункту» та від 17 серпня 2020 року № 199 «Про укладання з Приватним акціонерним товариством «ВФ Україна» додаткової угоди про поновлення договору оренди землі від 17 грудня 2007 року для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Лука-Мелешківської сільської ради (Лука-Мелешківська об’єднана територіальна громада с. Лука-Мелешківська), за межами населеного пункту». 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                    

                         Сергій БОРЗОВ