РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

13 квітня 2021 року

Вінниця

     № 306

 

Про визначення переможця конкурсу

на зайняття вакантної посади державної

служби  категорії «Б» директора

Департаменту гуманітарної політики

Вінницької обласної державної адміністрації

 

Відповідно до статті 28 Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами), пропозиції конкурсної комісії з проведення конкурсу  на зайняття вакантних посад керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації зі статусом юридичної особи публічного права та за результатами проведеної співбесіди з метою визначення суб’єктом призначення переможця конкурсу :

 

  1. Визначити переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації МЕЛЬНИКА Олександра Васильовича.

 

  1. Відділу з питань персоналу апарату Вінницької обласної державної адміністрації забезпечити розміщення інформації про визначення переможця конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби та на офіційному вебсайті Вінницької обласної державної адміністрації.

 

  1. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

 

Підстава: витяг з протоколу № 2 від 02 квітня 2021 року засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби керівників структурних підрозділів облдержадміністрації зі статусом юридичної особи публічного права.

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Сергій  БОРЗОВ