РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

13 січня 2021 року

Вінниця

     № 3

                    

ЗАРЕЄСТРОВАНО

у  Центрально-Західному

міжрегіональному управлінні

Міністерства юстиції

(м. Хмельницький)

  26 січня 2021 року за № 4/221

 

Про затвердження Тарифів на платні послуги,

що надаються комунальним некомерційним

підприємством «Липовецька обласна лікарня

відновного лікування дітей з органічним ураженням

центральної нервової системи, порушенням психіки

і опорно-рухового апарату Вінницької обласної Ради»

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року   № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

  1. Затвердити Тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Липовецька обласна лікарня відновного лікування дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, порушенням психіки і опорно-рухового апарату Вінницької обласної Ради» (додаються).
  2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Голови Вінницької обласної державної адміністрації від 26 липня 2016 року № 557 «Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються комунальним лікувально- профілактичним закладом Липовецькою обласною лікарнею відновного лікування дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, порушенням психіки і опорно-рухового апарату», зареєстроване у Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 04 серпня 2016 року за № 27/1279.

       3. Юридичному відділу апарату Вінницької обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

       4. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

       5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови Вінницької обласної державної адміністрації Наталю ЗАБОЛОТНУ.

 

Голова Вінницької обласної

державної  адміністрації                         

Сергій БОРЗОВ

 

    Додаток . doc