РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

14 травня 2020 року

Вінниця

№ 310

 

Деякі питання реалізації права

оренди земельної ділянки

на земельних торгах

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 122, 123, 124, 134-139 Земельного кодексу України, враховуючи розпорядження голови Іллінецької райдержадміністрації від 12 березня 2020 року № 53 «Про затвердження детального плану території цеху для виготовлення бетонних виробів на земельній ділянці орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована за межами села Кальник Дашівської селищної ради Іллінецького району Вінницької області»:

1. Визначити земельну ділянку промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення орієнтовною площею 2,0 га, на території Дашівської селищної ради Іллінецького район, за межами населеного пункту с. Кальник, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, право оренди на яку може бути реалізоване на земельних торгах.

2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Володимир Мережко) вжити заходів щодо розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної у пункті I цього розпорядження.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

 

Голова обласної державної

адміністрації       

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ