РОЗПОРЯДЖЕННЯ

03 грудня 2019 року

Вінниця

№ 921

 

Про надання в оренду земельної ділянки 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання громадянина Уманця Сергія Миколайовича: 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Уманцю С.М. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості із земель державної власності, за межами населеного пункту, на території Соболівської сільської ради Теплицького району. 

2. Надати в оренду громадянину Уманцю Сергію Миколайовичу строком на 10 років земельну ділянку площею 0,1500 га з кадастровим номером 0523786400:03:000:0659 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Соболівської сільської ради Теплицького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. 

3. Уповноважити Теплицьку райдержадміністрацію укласти з громадянином Уманцем Сергієм Миколайовичем договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. 

4. Громадянину Уманцю Сергію Миколайовичу: 

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України; 

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою. 

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби. 

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. Броварника. 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                 

    Владислав СКАЛЬСЬКИЙ