РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

31 жовтня 2019 року

Вінниця

№ 844

 

Про відмову у направленні на альтернативну (невійськову) службу

 

Відповідно до статей 6, 27 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 7, 11 Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу», пунктів 14, 15 Положення про порядок проходження альтернативної (невійськової) служби та перелік релігійних організацій, віровчення яких не допускає користування зброєю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 листопада 1999 року № 2066, враховуючи рішення обласної комісії у справах проходження альтернативної (невійськової) служби, на підставі поданої заяви Перегончука С.Д. щодо вирішення питання про направлення на альтернативну (невійськову) службу від 18 вересня 2019 року:

1. Відмовити в направленні на проходження альтернативної (невійськової) служби у зв’язку із несвоєчасним поданням заяви про направлення на альтернативну службу Перегончука Сергія Дмитррвича, (персональні дані) року народження.

2. Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації (Н. Заболотна) поінформувати про це розпорядження Вінницький об’єднаний військовий комісаріат та заявника.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації І. Івасюка.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ