РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 вересня 2019 року

Вінниця

№ 737

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134, 186 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Віннафтогаз»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Віннафтогаз» для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства на території Браїлівської селищної ради Жмеринського району.

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Віннафтогаз» терміном на 10 років земельну ділянку площею 0,2000 га, з кадастровим номером 0521055300:07:003:0069, під об’єктами нерухомого майна, що належать товариству на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на території Браїлівської селищної ради Жмеринського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

3. Уповноважити Жмеринську райдержадміністрацію укласти з товариством з обмеженою відповідальністю «Віннафтогаз» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Віннафтогаз»:

 

  • виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;
  • здійснити в установленому законом порядку державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. Броварника.

 

Голова обласної державної

адміністрації

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ