РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 вересня 2019 року

Вінниця

№ 704

 

Про надання грошової винагороди

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», рішення 10 сесії обласної Ради 7 скликання від 22 вересня 2016 року № 185 «Про затвердження Положення про порядок надання грошової винагороди за особливий внесок у розвиток спорту в Україні і Вінницькій області», рішення колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації від 15 серпня 2019 року № 07/01:

1. Надати Чупринку Івану Юхимовичу, члену збірної команди України і області, майстру спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, грошову винагороду в сумі 70000,00 грн за особливий внесок у розвиток спорту в Україні та області, за зайняте ІІ місце на чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед чоловіків (класичний жим) 2019 року.

2. Управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації (С. Чернявський) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошової винагороди коштом, передбаченим в обласному бюджеті на підтримку спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації О. Крученюка.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Валерій КОРОВІЙ