РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 вересня 2019 року

Вінниця

№ 691

 

 

Про внесення змін до відомостей  про юридичну особу

 

Відповідно до статті 5 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частини четвертої статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань»:

1. Визначити особою, яка має право вчиняти дії від імені Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації без довіреності, у тому числі підписувати договори, подавати документи для державної реєстрації тощо, заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації – начальника управління транспорту Данильченка Віктора Миколайовича.

2. Виключити з числа осіб, які мають право вчиняти дії від імені Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації без довіреності, у тому числі підписувати договори, подавати документи для державної реєстрації тощо Волкова Сергія Адієвича – директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації.

3. Внести зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, передбачені у пунктах 1, 2 цього розпорядження.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Валерій КОРОВІЙ