РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 вересня 2019 року

Вінниця

№ 685

 

 

Про ліквідацію Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації

 

Відповідно до статей 5, 47 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року № 606 «Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій»:

1. Припинити Департамент житлово-комунального господарства, енерге-тики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації (ЄДРПОУ 38986709) шляхом ліквідації.

2. Утворити ліквідаційну комісію Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації (21021, м. Вінниця, вул. В. Порика, 29) у складі згідно з додатком.

3. Установити двомісячний строк заявлення кредиторами своїх вимог до Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструк-тури Вінницької облдержадміністрації, що ліквідовується, з дня оприлюднення відповідного повідомлення.

4. Директору Департаменту житлово-комунального господарства, енерге-тики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації Волкову С.А. попередити працівників Департаменту про їх наступне вивільнення у зв'язку із ліквідацією Департаменту.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної державної

адміністрації

Валерій КОРОВІЙ

 

      Додатос.doc