ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

   РОЗПОРЯДЖЕННЯ 

 

27 серпня 2019 року

Вінниця

            № 648

 

Про відзначення на Вінниччині Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

 

         На виконання Указу Президента України від 23 серпня 2019 року  № 621/2019 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», з метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які  загинули  в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві: 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації ( С. Василюк ), управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (В. Троян ), райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення організувати в населених пунктах області покладання квітів  до пам’ятних знаків,  меморіальних дошок, інші  заходи з належного вшанування подвигу військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які  загинули  в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 
  1. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (В. Троян ) профінансувати видатки з проведення заходів, зазначених у пункті 1 цього розпорядження, коштом, передбаченим в обласному бюджеті на заходи в галузі культури і мистецтв, відповідно до кошторису. 
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації ( С. Василюк ) профінансувати видатки з придбання квіткової продукції коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації,  відповідно до кошторису. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації О. Крученюка.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                   

              Валерій КОРОВІЙ