ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 серпня 2019 року

Вінниця

№ 630

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 20, 79-1, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи спеціальний дозвіл на користування надрами, виданий Державною службою геології та надр України 22 лютого 2019 року    № 6324, дозвіл на спеціальне водокористування від 21 березня 2019 року         № 558/ВН/49д-19, клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Березовий гай»:

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Березовий гай» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,36 га за рахунок земель водного фонду на території Голодьківської сільської ради Хмільницького району, за межами населеного пункту, для розробки родовищ природних лікувальних ресурсів – видобування мінеральних родонових вод для використання в лікувальних цілях (обслуговування свердловини № 1994).

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Березовий гай»:

1) замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням.

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земель;

3) зареєструвати земельну ділянку в Державному земельному кадастрі.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. Броварника.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                             

    Валерій КОРОВІЙ