ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 липня 2019 року        № 536

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 93, 120, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «КАРДІНАЛЕ»:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «КАРДІНАЛЕ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тростянецької селищної ради Тростянецького району.

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «КАРДІНАЛЕ» терміном на 20 років земельну ділянку площею 2,1224 га з кадастровим номером 0524155100:01:001:0224 під об’єктами нерухомого майна, що належить цьому товариству на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Тростянецької селищної ради Тростянецького району, за межами населеного пункту для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Доручити Тростянецькій райдержадміністрації (Лобань Л.І.) укласти із товариством з обмеженою відповідальністю «КАРДІНАЛЕ» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «КАРДІНАЛЕ»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ