ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 травня 2019 року                 № 348

 

Про внесення змін до деяких розпоряджень голови облдержадміністрації 

 

Відповідно до статей 17, 136 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України та за результатами обстеження земельних ділянок водного фонду:

1. Внести до розпоряджень голови облдержадміністрації з питань реалізації права оренди водних обєктів на земельних торгах зміни, що додаються.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

від 11 травня 2019 року № 348

 

 

Зміни, що вносяться до розпоряджень голови облдержадміністрації

1Позиції 111, 545, 765, 840 Переліку земельних ділянок водного фонду разом з водними об’єктами, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах, для рибогосподарських потреб, затвердженого розпо-рядженням голови облдержадміністрації від 06 жовтня 2014 року № 575, виключити.

2. В пункті 1 розпорядження голови облдержадміністрації від 23 липня 2015 року № 434 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій з їх нормативної грошової оцінки, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами» слова та цифри «Якушинецької сільської ради Вінницького району (за межами населеного пункту) – 9,9 га;» та «Соколівської сільської ради Хмільницького району (за межами населеного пункту) – 3,6 га;» – виключити.

3. В пункті 1 розпорядження голови облдержадміністрації від 27 серпня 2015 року № 515 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій з їх нормативної грошової оцінки, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами» слова та цифри «Сподахівської сільської ради Немирівського району – 1,4 га.» – виключити.

4. Позицію 3 додатка до розпорядження голови облдержадміністрації від 06 вересня 2016 року № 639 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами, для рибогосподарських та рекреаційних потреб» виключити.

5. Позиції 3, 9, 12 додатка до розпорядження голови облдержадміністрації від 22 червня 2016 року № 471 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій з їх нормативної грошової оцінки, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами» виключити.

6. Позиції 1, 2, 3, 14, 19 Переліку земельних ділянок водного фонду разом з водними об’єктами, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах, для рибогосподарських та рекреаційних потреб, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 07 вересня 2015 року № 528, виключити.

7. Позиції 2, 3, 4, 15, 20 додатка до розпорядження голови облдержадміністрації від 01 квітня 2016 року № 202 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій з їх нормативної грошової оцінки, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами» виключити.

8. Позиції 1, 2, 3 Переліку земельних ділянок водного фонду разом з водними об’єктами, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах, для рибогосподарських потреб, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 05 жовтня 2016 року № 723, виключити.

9. Позиції 4, 5 додатка до розпорядження голови облдержадміністрації від 27 березня 2017 року № 214 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах разом з водними об'єктами, для рибогосподарських потреб» виключити.

10. Позиції 5, 10, 11, Переліку земельних ділянок водного фонду разом з водними об’єктами, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах, для рибогосподарських та рекреаційних потреб, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 26 квітня 2016 року № 278, виключити.

11. Позицію 14 Переліку земельних ділянок водного фонду разом з водними об’єктами, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах, для рибогосподарських та рекреаційних потреб, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 25 травня 2015 року № 321, виключити.

12. Позицію 10 додатка до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 грудня 2015 року № 786 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій з їх нормативної грошової оцінки, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами» виключити.

13. Позиції 16, 17 Переліку земельних ділянок водного фонду, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об’єктами, для рибогосподарських потреб, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 25 липня 2014 року № 404, виключити.

14. В пункті 1 розпорядження голови облдержадміністрації від 17 липня 2015 року № 408 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій з їх нормативної грошової оцінки, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами» слова та цифри «Пеньківської сільської ради Томашпільського району (за межами населеного пункту) - 0,8 га,;» та «Пеньківської сільської ради Томашпільського району (за межами населеного пункту) - 1,2 га.» – виключити.

15. Позицію 9 Переліку земельних ділянок водного фонду разом з водними об’єктами, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах, для рибогосподарських потреб, затвердженого розпорядженням голови облдерж-адміністрації від 09 листопада 2015 року № 700, виключити.

16. Позицію 26 додатка до розпорядження голови облдержадміністрації від 03 червня 2016 року № 406 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій з їх нормативної грошової оцінки, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах, разом з водними об'єктами» виключити.

 

 

Директор Департаменту

агропромислового розвитку,

екології та природних ресурсів

облдержадміністрації

М. ТКАЧУК