ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 січня 2019 року                     № 10

 

Про присудження Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського

 

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 13 лютого 2006 року № 44 «Про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського» і протоколу засідання конкурсного журі з визначення переможців конкурсу на здобуття звання лауреата та дипломантів Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського від 26 грудня 2018 року:

 1. Оголосити лауреатом Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського за 2018 рік Вітковського Вадима Миколайовича за збірку сатири і гумору «Усмішечки».

2. Визначити дипломантами Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського Цимбала Віктора Олексійовича за збірки сатири і гумору «Карикатури з натури», «До Тараса» та Шаройка Василя Никифоровича за гумористичну збірку «Принциповий Хамелеон».

3. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинсь-кий С.С.) забезпечити вручення премії і дипломів та здійснити виплату грошових винагород громадянам, зазначеним у пунктах 1, 2 цього розпорядження, коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи в галузі культури і мистецтва.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                               

    В. КОРОВІЙ