ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

        від 12 березня 2018 року                                                   № 178

 

 Про проведення ХХVІ обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе»

 

Відповідно до Законів України «Про соціальну роботу з сім`ями, дітьми та молоддю», «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», заходів Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, затвердженої рішенням 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 226, з метою привернення уваги громадськості до проблем дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розвитку їх творчих здібностей, самоствердження та реалізації талантів, сприяння їх інтеграції в суспільство:

 1. Провести з 12 по 20 квітня 2018 року ХХVІ обласний фестиваль творчості і талантів  дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе» (далі – Фестиваль).

 2. Вінницькому обласному центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (Стоялова О.В.) здійснити заходи з організації  проведення виставки робіт учасників Фестивалю та нагородження переможців за участю керівництва облдержадміністрації та обласної Ради.

 3. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Горо-динський С.С.) забезпечити проведення заходів Фестивалю у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї та Вінницькому обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.

 4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з гро-мадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) забезпечити висвітлення проведення заходів у засобах масової інформації.

 5. Фінансування витрат щодо організації та проведення Фестивалю здійснити в межах коштів, передбачених в обласному бюджеті на утримання та забезпечення діяльності центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, відповідно до кошторису.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

                 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ