ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15 листопада 2018 року                                             № 879

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання публічного акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, на території Вовчоцької сільської ради Немирівського району.

 2. Надати в оренду публічному акціонерному товариству «Вінниця-обленерго» строком на 20 років земельну ділянку площею 0,2158 га з кадастровим номером 0523081200:05:001:0001 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Вовчоцької сільської ради Немирівського району, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (для обслуговування Брацлавської ГЕС).

 3.Уповноважити Немирівську райдержадміністрацію (Погорелюк Ю.М.) укласти з публічним акціонерним товариством «Вінницяобленерго» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Вінницяобленерго»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6 . Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                     

    В. КОРОВІЙ