ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22 жовтня  2018 року                                   № 804

 

 

Про проведення планового внутрішнього аудиту ефективності в Департаменті житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації

 

Відповідно до Стандартів внутрішнього аудиту, затверджених наказом Міністерства фінансів України від 04 жовтня 2011 року № 1247, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20 жовтня 2011 року за            № 1219/19957 та Плану діяльності з внутрішнього аудиту Вінницької обласної державної адміністрації на ІІ півріччя 2018 року, затвердженого головою облдержадміністрації від 14 червня 2018 року № 01.01-18/647:

 1. Провести з 25 жовтня 2018 року по 18 грудня 2018 року плановий внутрішній аудит ефективності в Департаменті житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації, (місце знаходження: м. Вінниця, вул. В. Порика, 29, 21021) за темою: «Оцінка якості надання адміністративних послуг Департаментом житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації».

 2. Утворити аудиторську групу з проведення планового внутрішнього аудиту ефективності в Департаменті житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації у складі:

Мельник Ольга Іванівна – завідувач сектору внутрішнього аудиту апарату облдержадміністрації (керівник аудиторської групи);

Сільницький Андрій Володимирович – завідувач сектору з питань запобігання корупції апарату облдержадміністрації;

Єфанова Марія Валеріївна – головний спеціаліст відділу фінансового забезпечення управління фінансового та господарського забезпечення апарату облдержадміністрації.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                                       

    В. КОРОВІЙ