ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 жовтня  2018 року                    № 779

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 93,122, 123, 124, Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, абзацу другого пункту 2 розділу VII Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи договір оренди земельної ділянки від 14 березня 2000 року, зареєстрований від 14 березня 2000 року за № 619 та клопотання фізичної особи-підприємця Гребенюка Анатолія  Станіславовича:

 1. Надати фізичній особі-підприємцю Гребенюку Анатолію Станіславовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), орієнтовною площею 6,8 га, на території Соколівської сільської ради Хмільницького району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

 2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) вжити заходів щодо розробки паспорта водного об’єкта та його погодження.

 3. Фізичній особі-підприємцю Гребенюку Анатолію Станіславовичу:

 1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою проектній організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

 2) зареєструвати земельну ділянку водного фонду в Державному земельному кадастрі.

 4. Відділу в Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови обласної

         державної адміністрації                                                        

  А. ГИЖКО