ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

  

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 жовтня  2018 року                                                № 768

                                                 

 

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 21 лютого 2018 року № 134  

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2018 року № 784 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 304»:

 1. Внести до Порядку виплати надбавок, премій та матеріальних допомог керівництву облдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 21 лютого 2018 року № 134 «Деякі питання оплати праці керівництва облдержадміністрації», такі зміни:

1) пункт 11 Порядку викласти у такій редакції:

«11. Виплата надбавок за вислугу років, за інтенсивність праці, премії, матеріальних допомог на оздоровлення, для вирішення соціально-побутових питань заступникам голови облдержадміністрації здійснюється відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації»;

 2) доповнити Порядок пунктом 12:

«12. Виплата надбавки за вислугу років та матеріальної допомоги на оздоровлення голові облдержадміністрації здійснюється відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, а надбавки за інтенсивність праці, премії та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань – на підставі розпорядження голови облдержадміністрації, за погодженням із суб’єктом призначення відповідно до подання керівника державної служби».

 2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ