ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

03 жовтня  2018 року                                         № 765

 

Про упорядкування перевезення на  міжнародних маршрутах загального користування по території Вінницької області

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» та наказу Міністерства транспорту України від 09 лютого 2004 року № 75 «Про затвердження Порядку організації регулярних, нерегулярних і маятникових перевезень пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 червня 2004 року за          № 759/9358, з метою уникнення конфліктних ситуацій, дотримання правил добросовісної конкуренції та належної організації пасажирських перевезень автомобільним транспортом:

 1. Встановити, що продаж квитків на міжнародних автобусних маршрутах загального користування здійснюється через діючу мережу автобусних станцій виключно до населених пунктів за межі території Вінницької області.

 2. Взяти до уваги, що перевізник повинен узгоджувати з територіальними органами влади розклад руху і схему міжнародного маршруту, відповідно до вимог наказу Міністерства транспорту України від 09 лютого 2004 року № 75 «Про затвердження Порядку організації регулярних, нерегулярних і маятникових перевезень пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 червня 2004 року за № 759/9358.

 3. Управлінню Укртрансбезпеки у Вінницькій області (Соколовсь- кому О.Д.), управлінню патрульної поліції в Вінницькій області (Усеінову Р.С.) відповідно до вимог чинного законодавства та в межах повноважень проводити спільні рейдові перевірки щодо дотримання автомобільними перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення на міжнародних та міжобласних маршрутах загального користування по території Вінницької області, законодавства з питань здійснення перевезень пасажирів  і  їх  багажу  та   надавати   Департаменту  житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації щомісячно до 08 числа інформацію з зазначенням кількості здійснених перевірок, складених протоколів, з них направлених на розгляд суду.

 4. Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації (Волкову С. А.) про стан виконання цього розпорядження інформувати облдержадміністрацію щоквартально до 15 числа місяця, наступного за звітним періодом.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                       

    В. КОРОВІЙ