ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

12 вересня  2018 року                              № 702

  

Про передачу земельної ділянки в комунальну власність

 

Відповідно до статей 17, 80, 83, 92, 117, 122, 123 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Корделівської сільської ради Калинівського району:

 1. Затвердити розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Корделівській сільській раді за рахунок земель промисловості, що перебувають в запасі, з метою передачі цих земель у комунальну власність для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) на території Корделівської сільської ради Калинівського району.

 2. Передати до комунальної власності Корделівської сільської ради земельну ділянку державної власності, що перебуває в запасі, із земель промисловості, на території цієї сільської ради, за межами населеного пункту, площею 0,3000 га з кадастровим номером 0521683600:05:001:0037, для обслуговування господарських та побутових потреб територіальної громади - розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

 3. Уповноважити першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П. на підписання акту приймання-передачі земельної ділянки, зазначеної у пункті 2 цього розпорядження.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                      

     В. КОРОВІЙ